Με αυτή τη σκέψη, το Κέντρο Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας το έργο και τους εργαζόμενους της ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, οργάνωσε και φιλοξένησε διήμερο παζάρι μεταχειρισμένου βιβλίου που έλαβε χώρα την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Ένα παζάρι που πλαισιώθηκε από πληθώρα παράλληλων δράσεων (αφηγήσεις παραμυθιών, μουσική, γλωσσικά παιχνίδια, προβολή βραβευμένων μαθητικών ταινιών).
Εργαζόμενοι και εθελοντές του Κέντρου Υποστήριξης Νέων απευθυνθήκαμε στη γειτονιά, στην περιοχή, στην κοινότητα, καλώντας τους να πιάσουν θέση μπροστά στους χρωματιστούς μας πάγκους. Εκεί τους περίμεναν βιβλία παιδικά, νεανικά και ενηλίκων για να τα ανακαλύψουν, με τα έσοδα από αυτό το ταξίδι να δίνονται εξολοκλήρου στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΚΡΕΙΤΤΟΝ, η οποία στηρίζεται από την ΑΡΣΙΣ.
Η πράξη με τίτλο «ΩΡΙΩΝ-Συνέχιση δράσεων για την Πρόληψη της Περιθωριοποίησης των Ανηλίκων και την Προστασία του Παιδιού» έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» (κωδ. ΟΠΣ 6001468) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).









