Add Your Heading Text Here

Πρόσκληση για την προμήθεια καυσίμων κίνησης για τις δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων

logo-amif kai tame

Παράταση έως Δευτέρα 12/2 για τη Δομή “Φρίξος” στην Αλεξανδρούπολη και τη Δομή στη Μακρινίτσα.

Παράταση έως Δευτέρα 5/2 για το “Φρίξο” στην Αλεξανδρούπολη και τη Μακρινίτσα, καθώς και το υγραέριο στο Ωραιόκαστρο.

Παράταση μέχρι Τετάρτη 31/1 για τις Δομές στους Ταγαράδες, στο Ωραιόκαστρο, “Φρίξο” στην Αλεξανδρούπολη και στη Μακρινίτσα.

Παράταση εως την Πέμπτη 25/1/2018.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με Α.Π.: ΑΜ5
Για την απευθείας ανάθεση προμήθειας 1.895 λίτρων καυσίμων κίνησης , προϋπολογιζόμενης συνολικής δαπάνης 1.985,53 ευρώ άνευ ΦΠΑ και 2.462,05 ευρώ με Φ.Π.Α.

Η ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στα πλαίσια του έργου ΜΕΤΟΙΚΟΣ, το οποίο θα υποβληθεί για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης και από εθνικούς πόρους, αναζητά προμηθευτές ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ για τις ανάγκες των Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη (Πυλαία, Ταγαράδες, Ωραιόκαστρο), στην Αλεξανδρούπολη (Φρίξος) και στη Μακρινίτσα Μαγνησίας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

Για να δείτε την τροποποίηση των ειδικών όρων πατήστε εδώ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Για την ορθή επανάληψη της πρόσκλησης πατήστε εδώ.

Για την ορθή επανάληψη των ειδικών όρων πατήστε εδώ.

 

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα Είδη και τους  Ειδικούς Όρους της προμήθειας πατήστε εδώ.

Για  το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς πατήστε αντίστοιχα παρακάτω:

Οικονομική προσφορά βενζίνη και υγραέριο-Ωραιόκαστρο

Οικονομική προσφορά Μακρινίτσα

Οικονομική προσφορά Πυλαία

Οικονομική προσφορά Ταγαράδες

Οικονομική προσφορά Φρίξος 

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο