Add Your Heading Text Here

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΑΡΣΙΣ σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση: «Παρ ΟΝ στα Χριστούγεννα που ονειρεύτηκα»

ΓΙΟΡΤΗ 2022 ΚΥ

Τα Χριστούγεννα είναι αφορμή.

Για κάποιους, αφορμή για αγκαλιές, τραπέζια και καλές πράξεις.

Για κάποιους, αφορμή για απολογισμό και επαναπροσδιορισμό.

Για κάποιους, αφορμή για θλίψη και μοναξιά.

Για εμάς, τα φετινά Χριστούγεννα είναι αφορμή για συνάντηση.

Συνάντηση ανθρώπων που ζουν στην ίδια πόλη αλλά ο/η καθένας/μία βιώνει μία διαφορετική οπτική της.

Ανθρώπους που ανεξάρτητα από που έρχονται ή που πηγαίνουν, κάνουν όνειρα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να μοιραστούμε εμπειρίες, συναισθήματα και όνειρα!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12/2022, 13:00-19:00 στην Κοιν.σ.επ “Επόμενη Στάση” η οποία βρίσκεται στην Ερμού 26 (εντός στοάς Νέας Αγοράς).

Η “Επόμενη Στάση” είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων. Tάσσεται κατά των διακρίσεων και κατά των προκαταλήψεων που απομονώνουν άτομα με κάθε είδους αναπηρία από την κάθε παραγωγική διαδικασία.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται ποικίλες δραστηριότητες με στόχο την ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν:

14:00-15:00 Βιωματικό Εργαστήρι «γνωριΖΩμαστε»

15:30-17:00 Live μουσική με τον Νίκο Κωτούλα and the Volunteers!

17:30-18:15 Βιωματικό Παιχνίδι “Έχω, Έχεις, Έχουμε Δικαιώματα”

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Face to Face». Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη, ενδυνάμωση και κινητοποίηση ατόμων από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Βασικό εργαλείο ως προς την υλοποίηση αυτού είναι η δημιουργία ομάδων ποικίλης θεματολογίας, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα και ισότιμα και μέσα από τη διαδικασία της ομάδας να κοινωνικοποιούνται, να συνεργάζονται, να αλληλεπιδρούν, να ψυχαγωγούνται και να εξελίσσουν τις διάφορες δεξιότητες τους.

Το «Face to Face» Πρόγραμμα Ολιστικής Υποστήριξης Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων, υλοποιείται από την ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων (ARSIS – Association for the Social Support of Youth), με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) / Stavros Niarchos Foundation (SNF).

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο