Add Your Heading Text Here

Με τα όμορφα λόγια αγάπης και τις ευχές για τα Χριστούγεννα, της δεκατετράχρονης μαθήτριάς μας, ξεκίνησε η φετινή γιορτή του Κέντρου Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στην Κω -KEDU.

Η αγάπη, η ειρήνη, το παιχνίδι, η μουσική, η ζωή, το γέλιο, η φιλία, το σχολείο και πολλά ακόμα δικαιώματα, συναισθήματα κι ευχές μας ένωσαν σ’ ένα μεγάλο κύκλο στον προαύλιο χώρο του κέντρου μας, όπου τα παιδιά παρουσία των γονέων τους, φίλων και συνεργατών του ΚΜΔΑ ήταν για ακόμα μία φορά οι πρωταγωνιστές της γιορτής. 

Ακολούθησαν δραστηριότητες στους πάγκους με κατασκευές στολιδιών, χριστουγεννιάτικων καρτών αλλά και πολύχρωμο face painting. Όλα αυτά συνοδεία μουσικής αλλά και με ζεστό κακάο, γλυκίσματα και δώρα για όλους! Καλές γιορτές!

To πρόγραμμα «Όλα τα Παιδιά στην Εκπαίδευση» υλοποιείται από την ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων με τη στήριξη της UNICEF Greece και τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ. Το πρόγραμμα αφορά τη διευκόλυνση της ένταξης παιδιών προσφύγων στην Τυπική εκπαίδευση μέσω της παροχής υπηρεσιών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και άλλων συμπληρωματικών δραστηριοτήτων, στα Κέντρα Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κω (KEDU), Σάμο («ΑΛΚΗ ΖΕΗ») στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, καθώς και στις Κινητές Μονάδες σε Λέρο και Κρήτη.

el