Η δύναμη είναι στην φωνή μας!
Οι Polkar
Οι Μουζικάνοι
Μαθητές σχολείων
Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών
Όλοι θα είμαστε μαζί στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης για το Φεστιβάλ κατά της Νεανικής Βίας, που διοργανώνει η ΑΡΣΙΣ την Κυριακή 17 Μαΐου από τις 12μμ μέχρι τις 10μμ με την υποστήριξη και την χρηματοδότηση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το Φεστιβάλ κατά της Νεανικής Βίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “JOIN Κοινή Δράση Κατά της Βίας των Νέων”. Βιωματικά εργαστήρια Δράσεις για μικρούς και μεγάλους Εκθέσεις Συναυλίες Dj sets Με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση κατά της βίας από και προς τα παιδιά.
Το έργο #JOIN – Κοινή Δράση κατά της Βίας των Νέων υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος #PREVENT, με φορέα υλοποίησης την ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων. Το PREVENT συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ, με συνολικό ποσό επιχορήγησης €2,3 εκατ.