Add Your Heading Text Here

6η και τελευταία προβολή στην αυλή του Κ.Υ.Ν. της ΑΡΣΙΣ!

Μετά από μια όμορφη σειρά προβολών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους/ες που συμμετείχαν στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου και μοιράστηκαν μαζί μας αυτές τις μοναδικές βραδιές στην αυλή του Κ.Υ.Ν. της ΑΡΣΙΣ. Την Τρίτη 16/09, στις 21:00, σας προσκαλούμε να απολαύσουμε μαζί την τελευταία ταινία του φεστιβάλ, τον «Πρώτο Έρωτα», που επέλεξε το ίδιο το κοινό!

Ο Έλιας, ένα ντροπαλό 14χρονο αγόρι, γνωρίζει τον Αλεξάντερ, τον καινούριο του γείτονα. Μια φιλία που εξελίσσεται σιγά-σιγά σε κάτι περισσότερο, με αμηχανία, χαμόγελα και τρυφερότητα. Μια ταινία ειλικρινής και γλυκιά, που μιλά για τη μαγεία του να ερωτεύεσαι για πρώτη φορά.

Η ταινία τιμήθηκε με Ειδική Μνεία (Special Mention) στο τμήμα Generation Kplus του Φεστιβάλ Βερολίνου 2024.

Είσοδος ελεύθερη & δωρεάν ποπκορν!


Προαιρετικά μπορείτε να συνεισφέρετε με σχολικά ή είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες και τα παιδιά που υποστηρίζονται από το Κ.Υ.Ν. της ΑΡΣΙΣ.

Σας περιμένουμε για να κλείσουμε μαζί το φεστιβάλ, με σινεμά στην αυλή!

Η πράξη με τίτλο «ΩΡΙΩΝ-Συνέχιση δράσεων για την Πρόληψη της Περιθωριοποίησης των Ανηλίκων και την Προστασία του Παιδιού» έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» (κωδ. ΟΠΣ 6001468) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).